БРАЧЕН ПАР ОД НЕГОТИНО СЕ ЗАКАНУВААТ ДЕКА ЌЕ УБИВААТ ЧЛЕНОВИ НА СДСМ

БРАЧЕН ПАР ОД НЕГОТИНО СЕ ЗАКАНУВААТ ДЕКА ЌЕ УБИВААТ ЧЛЕНОВИ НА СДСМ

По социјалните мрежи се шири фејсбук статус на извесен брачен пар од Неготино кои на нивниот фејсбук профил упатуваат заканувачка порака кон членови и симпатизери на СДСМ со тоа дека ќе ги убиваат еден по еден.

Од Неготино тврдат дека жената која е тагната на фотографијата на нејзиниот сопруг била всушност директорка на образовна институција СОУ Св Кирил и Методиј Неготино.