Да го потсетиме бугарскиот министер и Бујар кој тоа палел тепал, стрелал и силувал од 1941 до 1945

Да го потсетиме бугарскиот министер и Бујар кој тоа палел тепал, стрелал и силувал од 1941 до 1945

Да го потсетиме бугарскиот министер и Бујар кој тоа палел тепал, стрелал и силувал од 1941 до 1945.

Вие двајца најдовте да зборувате дека во Македонија денес се палело и се тепало. Вие двајца? Заебавате, така?
А бе идиоте сдсмовски ги слушаш што зборуваат?

Уште главата ќе ја држиш во песок ко ној, ќурко една искубана.

А бе малолетници стрелавте во Ваташа и уште не се извинивте, срам ве било. Па уште Македонците биле лошите. Ние за вас сме светци. Тешко на таа ЕУ со вас.