ДАЛИ „ТАЧЕ Е БАКСУЗ„ А ШИЛЕГОВ И ЗЕЧЕВИЌ СЕ „УШТЕ ПОБЕТЕР„

ДАЛИ „ТАЧЕ Е БАКСУЗ„ А ШИЛЕГОВ И ЗЕЧЕВИЌ СЕ „УШТЕ ПОБЕТЕР„

(Фото) Ковачевски, Шилегов и Зечевиќ на трибини: Во живо слушаа како се пее “Едно име имаме”

Премиерот Димитар Ковачевски заендно со поранешниот градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов и генералниот секретар на СДСМ, Миле Зечевиќ вечерва се на Националната арена “Тодор Проески” за да ги бодрат македонските фудбалери во дуелот со Бугарија.

Бугарија засега е во водство со 1 спрема нула.

Премиерот вечерва во живо можеше да забележи колку Македонците ги поддржуваат неговите политики во однос на Бугарија, а посведочи и на иссвиркувањето на бугарската химна и навредливите скандирања кон бугарските фудбалери.

Секако слушнаа и како Македонците во еден глас ја пеат “ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ”.