ДАЛИ ВЛАСТА ГИ ОРГАНИЗИРА „БОМБАШИТЕ„ СПОРЕД ОДНАПРЕД ПОДГОТВЕНО СЦЕНАРИО

ДАЛИ ВЛАСТА ГИ ОРГАНИЗИРА „БОМБАШИТЕ„ СПОРЕД ОДНАПРЕД ПОДГОТВЕНО СЦЕНАРИО

После над месец дена неуспех во фаќање на "бомбашите", треба да кажеш дали власта ги организира според однапред подготвено сценарио.

Драган Ковачки