Една “ЧРВЕНА“ за БУГАРКИТЕ: Најјакиот транспарент за вечерашниот дуел!

Една “ЧРВЕНА“ за БУГАРКИТЕ: Најјакиот транспарент за вечерашниот дуел!

Полека,но сигурно се загрева атмосферата пред вечерашниот дуел од Лигата на Нации меѓу Македонија и Бугарија.Секако дека ќе има голем број фанови, а дел од нив носат и навистина интересни транспаренти.Па така можеше да се види и најјакиот од нив, а тоа е мало потсетувањена едни убави времиња,кога за БУГАРКИТЕ беше доволно и една „ЧРВЕНА“.