ЕМ ПОШТЕН Е ПЕРИНСКИ...ЕМ БАНКАТА ЌЕ ЛАПА 10 %

ЕМ ПОШТЕН Е ПЕРИНСКИ...ЕМ БАНКАТА ЌЕ ЛАПА 10 %

писмо

inaku ova od bankata pa normalno deka ke rece do sega e se ok src oni isto ke lapnat provizija koo triki sto daval krediti za provizija

se sekas ovaa ista banka ni dade kredit za avtopatot kaj smokvica i neli vo banata vo negotino im davaa na spisok doneseni lugje od grcija i odma gi davaa na taa direktorkata grkinka vo aktor podruznicata vo skoje koga gi snimaa novinarite ona izbega vo grcija ne se vrati a ebr si kjutese oti parite vo kes bea za niv provizija za da ne bidat na smetka da ima traga

taka da dana e vo pravo moze trebalo da gi ceka da gi fati na delo
Епа градоначалничке ќе имате доста за објаснување.
ЕИБ ја демантира Арсовска и потврдува дека секој чекор на Водовод и канализација е во согласност со правилата и процедурите.
ЕИБ заклучува:
-Од почетокот на проектот се почитуваат условите и преземените обврски за исплата на средствата.
-Набавките се спроведени во согласност со водичот за набавки на ЕИБ и во согласност со одобрената стратегија за набавки.
-До денес, Комитетот за евалуација, потпомогнат од искусен тим, од меѓународни консултанти, ги извршуваше своите задачи на посветен начин.
-Обидите да се ревидира стратегијата за набавки, без соодветно оправдување во оваа фаза од процесот на евалуација, или неусогласеноста со важечките принципи за доверливост, може да предизвика значително одложување во процесот на набавка и на тој начин може да ја загрози достапноста на средствата.