EВА НАЈУБАВА, ТАЧЕ НАЈНЕСПОСОБЕН, ДАНЕЛА НАЈСПОСОБЕН МАЖ... ЛУДА МАКЕДОНИЈА

EВА НАЈУБАВА, ТАЧЕ НАЈНЕСПОСОБЕН, ДАНЕЛА НАЈСПОСОБЕН МАЖ... ЛУДА МАКЕДОНИЈА

ФОТО ПИЗДАРИЈА

ЕДЕН МОЈ ПРИЈАТЕЛ ( БОГ ДА МУ ДУША ПРОСТИ ) ВЕЛЕШЕ ; НЕЗНАЕ П…а ШТО РАЃА !
А ПАК ЈАС ВЕЛАМ НЕЗНАЕШЕ В.М.Р.О. Д.П.М.Н.Е. ШТО П…а ГЛАСАШЕ !
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат и текст кој вели „Defiant O.N.E. @skywardfire5000 #maжHaroAиHaTa“
Ако немаат за ЛЕБ, нека јадат МИЛКА ????
Можно е да е слика од еден или повеќемина и текст кој вели „KEA жито лукс пченичен бел тост леб XL парчина 500гр -9% LES 79 72 ден. додај Milka милка чоколадо co цел лешник 100гр 63 ден. додај+“
Аааууу, стануваш во недела сабајле и слушаш дека неспособни не водат… Ех, ништо ново ????
Шала на страна, ако ова е точно и ако самиот Ковачевски се изјаснил дека е трајно неспособен мора да има оставка. Трајно неспособно лице не може да води држава
Можно е да е слика од 1 лице, седи, стоење и текст
.
Ева Јовановска освои две титули на изборот Мис туризам во Либан

Македонката Ева Јовановска освои две титули за убавина на светскиот избор „Мис туризам јуниверз 2022“ што се одржа во Бејрут, Либан. Ева стана Мис тинејџерка и доби лента за шеста придружничка на победничката.

Ева е член на Модното студио Црнокрак, кое ја има лиценцата за организација на овој избор на убавина за Македонија.

Неодамна уште четири девојки од „Црнокрак“ добија титули, на изборот за светски топ модел, кој исто така се одржуваше во Либан.