ФОКУС...СДСМ ПОТРОШИЛА 16.000 ЕВРА ЗА БИЛБОРДИТЕ СО МИЦКОСКИ

ФОКУС...СДСМ ПОТРОШИЛА 16.000 ЕВРА ЗА БИЛБОРДИТЕ СО МИЦКОСКИ

Да направиме увид уште колку тачиња има во ова СДС, со документ, де...