Градоначалникот на Крива Паланка Сашко Митовски со подршка за граничното МВР и се што сработеа денес со бугарските националисти

Градоначалникот на Крива Паланка Сашко Митовски со подршка за граничното МВР и се што сработеа денес со бугарските националисти

Денот на раѓањето на македонскиот великан, Гоце Делчев, одбележан достоинствено во нашата држава.
Честитки за професионалноста на сите вработени во МВР, на целиот тим од Регионален центар за гранични работи Исток, полициска станица за гранични проверки и граничен надзор Деве Баир и полицискиот службеник.
Национализмот и говорот на омраза не одговарат никому и нѐ враќаат назад.
Нашата генерација со мудра политика е одговорна да ја гради иднината сега и веднаш, единствено преку единство и сплотеност, соочувајќи се со предизвиците на патот кон создавање модерна, европска и просперитетна Република Македонија.