КИРАЦОСКИ ДЕВЕДЕСЕТИТЕ ГОДИНИ ЧУВАЛ КОЗИ ПО МОГИЛА...А МАКИЈАТОТО ГО ВИКАЛ КАМИЈАТО

КИРАЦОСКИ ДЕВЕДЕСЕТИТЕ ГОДИНИ ЧУВАЛ КОЗИ ПО МОГИЛА...А МАКИЈАТОТО ГО ВИКАЛ КАМИЈАТО

На времето кога јас бев како единка во СДСМ во 90-тите години Кирацоски чуваше кози по Могила, а кога дојде во Скопје за катната гаража кај Холокаустот мислеше дека е Сити Мол. А замислете за макијатото викаше камијато.
Колку тежи богатството во моментов на Кирацоски го истражува ли некој? А колку ги има како него никогаш не ми сме имале криза кога тоа што го дрпале би го вратиле назад во државата ние сме Швајцарија во мало.
Ајде сега да одам и јас едно камијато да пијам….

Xhevat Iseni