КРИВОПАЛАНЧАНИ „ГО БРИШАТ„ ПОДОТ СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО МИТОВСКИ...НИКОЈ НЕ САКА ФАЛБАЏИИ И „ЌЕ„ СДСМ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ КОИ СЕ КРИЈАТ И ЗАКЛУЧУВААТ ВО КАНЦЕЛАРИЈА ОД ГРАЃАНИТЕ

КРИВОПАЛАНЧАНИ „ГО БРИШАТ„ ПОДОТ СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО МИТОВСКИ...НИКОЈ НЕ САКА ФАЛБАЏИИ И „ЌЕ„ СДСМ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ КОИ СЕ КРИЈАТ И ЗАКЛУЧУВААТ ВО КАНЦЕЛАРИЈА ОД ГРАЃАНИТЕ

Пред и потоа...
Спортски комплекс и речно корито на Крива Река.

Сашко Митовски - Градоначалник на Општина Крива Паланка

Колку време ова се прави,се си објавувате,пред потоа се сликање.

Но не објавувате дека ги искјучувате уличните светла во населбите.

Или ние плакаме струја за други ?

Да не смееш да излезеш во град како село да е кога е темно не како град да е.

Доста фалење само сликање,ангажирајте се да се пуштат уличните светла затоа плакаме мислам.

Не плакаме струја за да бидат уличните светла исклучени,како што знам во струјата е наплатено за осветлување улично не е ништо за џабе.

Dijana Velickovska