МИЛАН МИТОВСКИ...БРАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРИВА ПАЛАНКА...СИНОЌА ТЕПАЛ ГОСТИ ВО „СЕЛЕКТ„...КАФИЧОТ НА САШКО

МИЛАН МИТОВСКИ...БРАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРИВА ПАЛАНКА...СИНОЌА ТЕПАЛ ГОСТИ ВО „СЕЛЕКТ„...КАФИЧОТ НА САШКО

СИНОЌА МИЛАН МИТОВСКИ...БРАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРИВА ПАЛАНКА САШКО МИТОВСКИ...ВО „СЕЛЕКТ„ КАФИЧОТ КОЈ Е СОПСТВЕНОСТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ФИЗИЧКИ СЕ ПРЕСМЕТУВАЛ СО ГОСТИ ВО КАФИЧОТ.

ПОЛИЦИЈАТА ИНТЕРВЕНИРАЛА...ИСТРАГАТА Е ВО ТЕК...

ДОПОЛНИТЕЛНО КЕ БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ ОКОЛУ ДЕТАЛИТЕ...КОЈ БИЛ ТЕПАН А КОЈ БИЛ Е...

ДИВЕЕЊЕТО НА ЛОКАЛНИТЕ КРИВОПАЛАНЕЧКИ ШЕРИФИ НА СДСМ И ПУТЕРОТ ВО КРИВА ПАЛАНКА НЕМА КРАЈ.

НЕМА ПРАВДА...НЕМА МИР...