НАД 2 МИЛИОНИ ДЕНАРИ Е СМЕТКАТА ЗА СТРУЈА ВО ОПШТИНАТА ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ...КРИВА ПАЛАНКА РЕКОРДЕР ЗА ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА ВО ПОТРОШЕНА СТРУЈА ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ

НАД 2 МИЛИОНИ ДЕНАРИ Е СМЕТКАТА ЗА СТРУЈА ВО ОПШТИНАТА ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ...КРИВА ПАЛАНКА РЕКОРДЕР ЗА ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА ВО ПОТРОШЕНА СТРУЈА ЗА МЕСЕЦ  АВГУСТ

ЕТЕ И КРИВА ПАЛАНКА...ПОТОЧНО ОПШТИНАТА...ДА БИДЕ РЕКОРДЕР ВО НЕШТО ВО МАКЕДОНИЈА.

СО ПОТРОШЕНА СТРУЈА ВО ВРЕДНОСТ НАД 2 МИЛИОНИ ДЕНАРИ Е РЕКОРДЕР ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА.

САШКО ДО КАДЕ Е „КОПАЊЕТО„ КРИПТОВАЛУТИ...ИЛИ ЦИРКУСОТ Е КРИВ ЗА ТОА...

И ПОСЛЕ „НЕМИЕНИТЕ„ ОД ВМРО ДПМНЕ ШИРЕЛЕ ПРОПАГАНДИ И НАПАЃАЛЕ...А....

НЕМОЈ БЕ ГРАДОНАЧАЛНИКУ...СРАМОТА И ГРЕОТА Е...ЗА ОВОЈ СИРОТ И НАПАТЕН НАРОД.

И ТАКА КРИВА ПАЛАНКА Е ЛИДЕР ВО СИРОМАШТИЈА ВО МАКЕДОНИЈА.

УЛИЧНИТЕ СВЕТИЛКИ ГИ ГАСНЕТЕ А ВАМУ СЕ ЛУКСУЗИРАТЕ...

ИМАЈТЕ УСУЛ...ПРИКОЧЕТЕ МАЛКУ...ЈА ПРЕТЕРАВТЕ.