Не знаеме каква болка носи министерката, ама некој поблизок до нејзе нека и каже дека е министер за труд и социјала а не министер за срцепарателни статуси.

Не знаеме каква болка носи министерката, ама некој поблизок до нејзе нека и каже дека е министер за труд и социјала а не министер за срцепарателни статуси.

Министерката за труд и социјала, во вишок на слободно време, а судејќи по нејзините статуси, премногу вишок на слободно време, министерка за “срцепарателни” статуси, Јована Тренчевска објави статус на нејзиниот Фејсбук профил за “болката”!

Може да се видат голем број ликови кои даваат свое мислење за болката, па тука се уфурлува и поранешниот директор, Сенко Смаилагиќ.

Тој “болката” за разбира како поле на културно натпреварување каде што ќе се свика ЦО.

Инаку, Сенко беше фатен со дрога, за помалку упатените.

Не дека директорот не е уживател, си го знаат и “неговите” колку сака да си земе за да биде “Хај” ама пак сите ние подобро упатените знаеме нешто друго.

Дека класично го наместија токму “неговите” затоа што многу математики измеша.

Дали ќе пишуваме за тоа?!

Па местенките во СДСМ се добро познати.

И верувајте, ќе би биде потребно цел месец за да пишуваме.

Ние ќе се умориме од пишување, вие од читање.

Да се надополнам во срцепарателните преписки.

Не знаеме каква болка носи министерката, ама некој поблизок до нејзе нека и каже дека е министер за труд и социјала а не министер за срцепарателни статуси.