Овој не може ѓубрето да си го исчисти ама бил “најдобар” градоначалник

Овој не може ѓубрето да си го исчисти ама бил “најдобар” градоначалник

Единствено што направи за година дена мандат е што го постави знаков. Па уште се сликал пред него. Каков кловн