Пари, бизнис зделки и влијанија...друго не го интересира Трајко Славевски

Пари, бизнис зделки и влијанија...друго не го интересира Трајко Славевски

ТРАЈКО СЛАВЕВСКИ заедно со СТАВРЕВСКИ кој повторно системот го паркираше во кабинетот на Мицика за да ги раководи буџетите на 42 града во корист на Мицика се две СИСТЕМСКИ копилиња кои немаат врска со било каква идеологија, со ДПШНЕ најмалку.

Овака кратко, прашајте, проверете, но за ова банкарско професорче кое не беше на нити еден протест за името, ниту за било што важно постои една ПЕСНА во ОХРИДСКО...
Песната е НАРОДНА за предавството на една чета Охридска, чета предадена од прадедо му на Трајко, прашајте стари вмровци од Охрид, за да Ви ја испеаат песната за ова предавничко копиле...

ТретаПолитика