Перин за Мицкоски: Ти си соработник со предавниците!

Перин за Мицкоски: Ти си соработник со предавниците!

Активистот на македонската заедница во Австралија, Ицо Најдовски Перин го обвини лидерот на ВМРО-ДПМНЕ дека е соработник со предавниците.

„Соработник со предавниците!

На протестите Мицковски ни го покажа идентитетот со вентилаторот а денес после средбата со Урсула Улаата ни одржа час по историја! Толку од патриотизмот за Македонија! Македонскиот народ го водат Предавници а не борци!“, напиша Најдовски на фејсбук.