Почина кралицата Елизабета втора ...епа редно беше...а и стара си беше

Почина кралицата Елизабета втора ...епа редно беше...а и стара си беше

Почина британската кралица Елизабета втора.

Веста прв ја објави Би-би-си, пренесувајќи изјава на Бакингемската палата.