Погледнете како полицијата „товареше“ Чкембари во автобуси за Битола

Погледнете како полицијата „товареше“ Чкембари во автобуси за Битола

Навивачите на Еурофарм Пелистер денеска имаа свое шоу во Скопје.Откако само што започна мечот се степаа најпрво со неколку навивачи на Вардар, по мечот тепачката ја продолжија со полцијата.

Полицијата најпрво сочека да излезат останатите навивачи а дури потоа беа изнесени фановите на Пелистер.

Но при влезот во автобусите тие не сакаа да се качат па полицијата беше принудена да употреби сила и да ги „товари за Битола.