РЕЦЕПТОТ НА РЕНАТА...ЕВЕ КАКО СЕ СТАНУВА ДИРЕКТОР

РЕЦЕПТОТ НА РЕНАТА...ЕВЕ КАКО СЕ СТАНУВА ДИРЕКТОР

че го почешам протријам за келавото и Аладин ќе ми исполни желба

Новата директорка Рената на ДСЗИ со Вицето на прослава за дипломирање на ќерка му Е вака се стануе директор А не ко некои што окапаа во партија и штабови

ЛИНК ТУКА