СКАНДАЛ ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА...Славјанка и нејзините кадровски решенија

СКАНДАЛ ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА...Славјанка и нејзините кадровски решенија

Со овластување како за Државен Секретар во Министерство за Одбрана на местото на Драган Николиќ е поставен Владимир Анчев.
Тој е донесен во време на Шекеринска со договор за дело.
Потоа добил решение.
Доага од Брако на Кочо Анѓушев каде бил во човечки ресурси, правник.
Тој е информатор на Шеќеринска на дневна основа.
А Славјанка наивно има многу доверба во него.
Дури моментално е овластен за ВД Државен секретар. и безбедносно е опасен.
Загар на Шекеринска.
А Николич е сменет оти се потврдило дека е српски шпион, син на Босански Србин, растен во Штип, кој е пак двоен играч и за Бугарите.