Стево Пендаровски во обид за дефокус од внатре-партиските и владините превирања.

Стево Пендаровски во обид за дефокус од внатре-партиските и владините превирања.

Стево Пендаровски во обид за дефокус од внатре-партиските и владините превирања.
Стево Пендаровски, претседателе на државата на која и' го сменивте името, прво еве еден совет: не се држи прес-конференција на која ќе соопштите дека МВР и службите ќе преземат се' за да не ексалира проблемот што сакаат да го направат тие на кои лично Вие, Заев, Ковачевски и Османи им ги зголемивте апетитите.
Од тоа не се прави настан затоа што така им давате значење на споменатите, а институциите без помпа треба да си постапат согласно проценката за која верувам дека постои во МВР.
Претседателе Пендаровски, повторно го актуелизирате Гоце Делчев за кој изјавивте дека бил Бугарин. Зошто токму сега го актуелизирате, за Гоце ли е на ред да се преговара? Да не Ве гази времето за тоа што сте го ветиле?