СУПЕР БИЗНИС ИДЕА...ПЛАНТАЖНО ПРОИЗВОДСТВО НА ТАРТУФИ...Иван Вангелов од Богданци се занимава со плантажно одгледување на тартуфи

СУПЕР БИЗНИС ИДЕА...ПЛАНТАЖНО ПРОИЗВОДСТВО НА ТАРТУФИ...Иван Вангелов од Богданци се занимава со плантажно одгледување на тартуфи