У ПАЛАНКА СВЕ КРЕНАЛО НА ЌУТЕК...КАЈ ГОЦЕ БИЛДЕРОТ У СОЦИЈАЛНОТО ИСПОТЕПАЛЕ СЕ КОЛЕШКИ

У ПАЛАНКА СВЕ КРЕНАЛО НА ЌУТЕК...КАЈ ГОЦЕ БИЛДЕРОТ У СОЦИЈАЛНОТО ИСПОТЕПАЛЕ СЕ КОЛЕШКИ

У Паланка све кренало на ќутек.

И каде Гоце Билдер у социјално испотепале се две колешки...

Народ се прашуе дека бил Гоце Билдер да ги одвои...зашто гледал само сеир...токо ли е интересно да гледа женски ќутек.

Викајте одма некој поп или владика да го прокади градот...овој не е на арно.

Вчера претпладне А.С.(49) од Крива Паланка пријавила дека во канцеларија од јавно претпријатие во Крива Паланка по претходно недоразбирање била физички нападната од нејзина колешка М.Т.С.

По целосното документирање на случајот ќе следи соодветен поднесок – соопштија денеска од МВР.