ВМРО ДПМНЕ И СДСМ СЕ КАРААТ А БАЛКАНСКИТЕ ХИЕНИ КОРИСТАТ

ВМРО ДПМНЕ И СДСМ СЕ КАРААТ А БАЛКАНСКИТЕ ХИЕНИ КОРИСТАТ
Македонските политичари и Лидери да седнат и добро да размислуват барем еднашка за доброто на Државата и народов кој живе во неја
Дали Радев сака со фалсификување на Нивната Бугарска политичка и Иисторска пропаганда да не потцени и понижи како народ и држава.
Искористеки го политичкиот раскол и омраза мегу Позициата и Опозициата за да го постигне целта со манипулирање за вештачка Историја
Македонија и Македонскиот народ каде и ја сум
Државлјанин на Македонија е Држава со Исторја граници устав и закони .
Друже Радев Ние несме ве нападнале па ниту сме ви вршиле туртура во Букариа ,А вие во македонија сте ги измачиле многууууу нашите Дедовци ,Баби и таковци нема село нема град каде нема секавајња од вашиве дела и туртури за време на вашава укупација.
Редно е да стајте крај на вашиве Апетити и фалсификувања .
Зашто ЕУ ќути на провокаците на Радев и Бугарија.
Или им одговара дане држат под комплук
Дали се отфара дилемата и се става во знак прашалник Преспанскиот договор каде беше
Обетено многу!!!!??????

Xhevat Iseni